Osuuskunta

3.12.2018 Tiedote

Kaikki ei mene aina niin kuin ”strömsöössä”
Tällä helekellä kiinteistöjen sisälle tulevien mediamuuntimien asennuksien osalta on päästy yli puolen välin (43 kpl). Ongelmana on se että kiinteistöjen omistajat ovat pääsääntöisesti työrupeamalla päivisin ja olemme koettaneet osuuskunnan puitteissa tehdä näitä asennuksia sitte iltaisin ja viikonloppuisin. Mediamuuntimet asentaa tai toimittaa osuuskunta.  Jakokaappien asennus teiden varsilla sujuu mukavasti lauhkeiden säiden ansiosta – 3 kpl taitaa olla asentamatta tällä hetkellä. Sen jälkeen tulee mittaukset kiinteistön ja ”keskuksen välillä” että kaikki on ok. Toiveena on kuitenkin että ensimmäisiin testauksiin päästään joulukuun aikana. Olkaahan kärsivällisiä. Budjetissa ollaan pysytty hyvin.

Valokuituilta järjestetään piakkoin ja josta ilmoitetaan jäsenille erikseen  sähköpostitse.